Tijdens mijn Minor Ondernemerschap, heb ik met 2 andere studenten het platform ssoundz opgericht. Het idee is ontstaan vanuit een gedeelde passie van het produceren van Elektronische muziek!

Momenteel krijgen Labels, DJ’s & Muziek Agency’s een hoop muziek opgestuurd vanuit muziek producers. Deze demo’s komen binnen via verschillende kanalen (Denk aan E-mail, Instagram DM, Soundcloud Dm etc) vaak zijn de bestanden ook nog gelinkt naar externe cloud diensten waardoor dit heel onoverzichtelijk loopt en veel werk is allemaal te bekijken.

Met ssoundz bieden wij een platform met een duidelijk overzicht met alle muziek die je ontvangt, waarbij de muziek gesorteerd wordt door ons algoritme op basis van het luistergedrag van de ontvanger. Deze muziek kan vervolgens makkelijk gestreamd en gedownload worden.

Naast mijn algemene functie als co-founder, ben ik ook verantwoordelijk geweest voor de Branding van het bedrijf en de Visual design van het platform.

Momenteel zijn we nog in de technische ontwikkelingsfase. Einde zomer verwachten we de eerste openbare versie van het platform uit te brengen